Siirry sisältöön

Ajankohtaista

Kesäkukka-ale on alkanut. Poistolavalla kukkia alkaen 1€/kpl. Ruukkukukat ja yrtit -40 %. Amppeleissa alehinnat myös.

Palvelemme Juhannuksen jälkeen Ma-TO 10-17.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nyt on orvokkien aika. Upeat Cool wave -orvokkiamppelit ihastuttavat syksyyn saakka. Valikoimissa myös sarviorvokkiamppeleita ja haudoille sopivia ruukkuja sekä irtoruukuissa orvokeita.

Orvokit kestävät pientä pakkastakin, joten ne ovat turvallinen valinta keväällä.  Orvokkimme ovat kasvatettu täysin ilman "myrkkyjä", joten niitä uskaltaa turvallisin mielin käyttää kakkujen ja salaattien koristeena.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KÄY KASVIHUONEESEEN -PÄIVÄ 27.5.2022.

Tervetuloa tutustumaan paikalliseen kukkaviljelmään klo 10-19. Ohjelmassa Klo 17 Lavakaulusviljelyn alkeet, puutarhamartta Marjo Heikkinen neuvoo porkkanan, perunan, sipulin, salaatin ym hyötykasvien viljelystä. Työnäytöksenä kylvetään lavakaulukseen siemeniä. Tapahtuma on ilmainen, tervetuloa!

OMENAPUUPÄIVÄ 27.5.2022 KLO 10-15.

Omenapuiden kasvattaja Timo Viertamo Rajalan Taimistolta tuo kuorman ihania omenapuita, kirsikoita, päärynää ja luumua myytiin ja neuvoo istuksessa ja hoidossa. Timolta voi kysellä hedelmäpuihin liittyviä asioita.