Siirry sisältöön

Ajankohtaista

 

 

Tämä vuosi on meillä juhlavuosi. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 60 vuotta kasvihuoneviljelyn aloittamisesta Tasalan Kasvitarhalla ja 20 vuotta Aulilla täyteen puutarhayrittäjänä. Juhlistamme näitä pyöreitä vuosia erilaisten tapahtumien merkeissä, joista tiedotamme toukokuussa lisää.

Lauantaina 27.5.2023 vietetään omenapuupäivää. Rajalan taimiston Timo Viertamo tulee omenapuista kertomaan ja tuo samalla myyntiin laadukkaat omenapuut. Myös päärynä-, luumu- ja kirsikkapuita tulee myyntiin.

20.2.23/ Auli

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kiitos asiakkaille ja yhteistyökumppaneille kuluneesta kesästä! Syksyllä tehdään kevään 2023 tilaukset. Voit antaa palautetta eri lajikkeista auli.tasala@gmail.com.

Puutarha avoinna jälleen huhtikuussa 2023.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kesäkukka-ale on alkanut. Poistolavalla kukkia alkaen 1€/kpl. Ruukkukukat ja yrtit -40 %. Amppeleissa alehinnat myös.

Palvelemme Juhannuksen jälkeen Ma-TO 10-17.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nyt on orvokkien aika. Upeat Cool wave -orvokkiamppelit ihastuttavat syksyyn saakka. Valikoimissa myös sarviorvokkiamppeleita ja haudoille sopivia ruukkuja sekä irtoruukuissa orvokeita.

Orvokit kestävät pientä pakkastakin, joten ne ovat turvallinen valinta keväällä.  Orvokkimme ovat kasvatettu täysin ilman "myrkkyjä", joten niitä uskaltaa turvallisin mielin käyttää kakkujen ja salaattien koristeena.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KÄY KASVIHUONEESEEN -PÄIVÄ 27.5.2022.

Tervetuloa tutustumaan paikalliseen kukkaviljelmään klo 10-19. Ohjelmassa Klo 17 Lavakaulusviljelyn alkeet, puutarhamartta Marjo Heikkinen neuvoo porkkanan, perunan, sipulin, salaatin ym hyötykasvien viljelystä. Työnäytöksenä kylvetään lavakaulukseen siemeniä. Tapahtuma on ilmainen, tervetuloa!

OMENAPUUPÄIVÄ 27.5.2022 KLO 10-15.

Omenapuiden kasvattaja Timo Viertamo Rajalan Taimistolta tuo kuorman ihania omenapuita, kirsikoita, päärynää ja luumua myytiin ja neuvoo istuksessa ja hoidossa. Timolta voi kysellä hedelmäpuihin liittyviä asioita.